Més de 1.800 inscrits a La Sansi 6 a Viladecans

0
446

A 11 dies per a la celebració d’un dels esdeveniments organitzatius de final d’any, la Sansi 6 arriba als 1.800 inscrits. L’esdeveniment esportiu tindrà lloc el proper 23 de desembre a Viladecans a les 11 hores, sobre un recorregut de 5 km amb sortida davant de TXT/Eurobeta de Viladecans a l’Avinguda Segle XXI, 60.| Tots els corredors inscrits rebran una samarreta tècnica, al costat d’una bossa carregada amb obsequis dels patrocinadors principals com Coca-Cola, Powerade, Henkel, Revista Runner ‘s World, Chupachups, caldo Aneto, un litre de llet, Happydent i més sorpreses … A més de oferir una sèrie de descomptes a Berga Resort i una revisió gratuïta a plantillasdeportivas.es. En finalitzar la prova matinal es realitzarà un sorteig entre tots els corredors, que podran participar automàticament amb el seu número de dorsal, que tindrà el seu nom. Aquesta cursa té una llarga trajectòria esportiva. En els seus inicis, el 2007, es realitzava a Lloret de Mar, amb una afluència de públic pels carrers de la ciutat i un ambient festiu incomparable, sent considerada la 3 ª millor Sant Silvestre d’Espanya, just per darrere de les celebrades a Madrid i Barcelona, fins i tot presidida pel Príncep d’Astúries. El nou format escollit per la Sansi, amb un recorregut atractiu i pla, una organització preocupada pels corredors i amb el canvi d’escenari a la ciutat de Viladecans no han fet variar gens ni mica l’entusiasme dels corredors, que marquen aquesta carrera en el seu calendari particular com fixa, i un test important qui prepara els 10km que se celebraran el 31 de desembre. El 2011 es van inscriure 1.700 en totes les categories ia falta de 10 dies ja s’ha superat aquesta xifra. Les carreres de menors, començaran a les 10 hores, amb un atractiu especial: un espai perfecte d’unió entre pares i nens molt apte per a la pràctica esportiva, amb 400 menors a la sortida, que abans o després podran gaudir de la seva zona lúdica. Com inscriure Hi ha dues formes de reservar una plaça en la carrera: • Per internet, a través de www.lasansiviladecans.com o www.lasansi.com, • Presencialment, a les botigues Runnersworld (Passeig de Gràcia i Faria, 31) o al gimnàs Aqalea de Viladecans a l’Avinguda Segle XXI, 60.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.