Segona cursa popular solidària contra el càncer a Sabadell

0
436

Corro Contra el Càncer organitza la segona cursa popular solidària a Sabadell, el 10 de febrer de 2013
. • La recaptació s’entregarà com a donatiu a l’aecc per impulsar iniciatives sobre la prevenció i detecció precoç del càncer, recolzar als malalts i als seus familiars i promoure la investigació oncològica.
Després de l’èxit de la primera edició, Corro Contra el Càncer organitza de nou una cursa solidària per recaptar fons per la lluita contra el càncer. La cursa tindrà lloc el proper 10 de febrer al Parc Catalunya de Sabadell i la recaptació obtinguda es destinarà a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (aecc) per impulsar projectes sobre prevenció i detecció precoç, recolzar als malalts i als seus familiars i promoure la investigació oncològica.| Es tracta d’una cursa popular de 5 Km dirigida a tots aquells que vulguin col·laborar amb aquesta causa, corrent, participant com a voluntaris o realitzant un donatiu. La inscripció estarà limitada a un màxim de 1.500 corredors i tindrà un preu de 6 euros, que faràn possible organitzar aquesta cursa i es destinarà com a donatiu a l’aecc. A Espanya, 1,5 milions de persones pateixen càncer. Darrera de cada persona amb càncer hi ha familiars, personal sanitari, treballadors socials, psicòlegs, voluntaris, socis i milers de persones anònimes que sumen els seus esforços contra la malaltia. Corro Contra el Càncer, vol dirigir-se als joves, incidint en la sensibilització, informació i prevenció. Com indica Lluís Domingo, que va superar un càncer de còlon i és l’organitzador de Corro Contra el Càncer, “fer esport ajuda a reduïr els efectes del tractament”. “Des d’un principi la meva oncòloga em va comentar que practicar esport moderat durant la quimioteràpia m’aniria bé per superar els efectes secundaris i sentir-me més fort, així que vaig decidir tornar a córrer, una activitat que vaig haver de suspendre quan va començar tot”, recorda en Lluís. “Al veure els resultats positius en el meu estat d’ànim i la meva sensació de benestar, em vaig animar a sortir a córrer altra vegada”, afegeix.   Sobre Corro contra el càncer Corro Contra el Càncer és una idea de Lluís Domingo, un jove dissenyador audiovisual de 31 anys de Sabadell al qui fa dos anys li varen diagnosticar un càncer de còlon. Una de les seves grans passions és l’atletisme, un esport que el va ajudar molt durant la cura de la seva malaltia. Per dur a terme aquesta iniciativa, en Lluís compta amb l’ajuda d’un grup de voluntaris amb experiència en l’organització d’esdeveniments esportius. A més, Corro contra el càncer té el recolzament institucional de l’Ajuntament de Sabadell i l’aecc. Pot llegir tota la informació completa sobre els organitzadors a www.corrocontraelcancer.com/els-organitzadors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.