Record d’inscripcions a la 9ª edició i la presencia de Jaume Leiva atracccions de la Mitja de Salou

0
413

Jaume Leiva, campió d’Espanya en la distancia, confirma la seva asistencia.
< La prova compta ja, a falta de només sis dies perquè es disputi, amb més de 1.300 inscrits (1000 mitja marató + 300 infantils), tot un rècord.
El periodista de TV3 Xavier Bonastre, serà el speaker oficial de la Mitja. El proper diumenge, Salou es convertirà en la capital del running amb la celebració de la “Mitja Marató”. Un dels grans atractius de la prova serà la participació de l’atleta Jaume Leiva, actual campió d’Espanya.| La prova compta ja amb més de 1.000 atletes inscrits en línia, fet que suposa tot un èxit per una prova tan jove com aquesta. A la carrera participaran atletes arribats de tots els punts de la geografia espanyola. Ciutats com Huesca, Castelló, Barcelona, Saragossa, València, Andorra o Lleida, a més de Tarragona, estaran representades en aquesta cita esportiva. Al marge de la Mitja Marató, l’organització aposta per un circuit paral lel de 10 quilòmetres en la categoria de mig fons. El traçat transcorrerà per la mateixa zona que la Mitja Marató. Els atletes que participin a la Mitja recorreran 21 quilòmetres i 97 metres, A més d’aquestes dues proves, el proper diumenge es disputaran en aquesta localitat tarragonina curses infantils.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.