Maratest 2013

0
409

Badalona acollirà el diumenge 24 de febrer de 2013 la segona edició de la Maratest, una prova d’atletisme de 30 quilòmetres que es disputa per un circuit d’asfalt
La competició aplega els conceptes de cursa i entrenament i pot servir de preparació per als atletes que tres setmanes després participin en la Marató de Barcelona
Badalona acollirà el diumenge 24 de febrer de 2013 la celebració de la Maratest, una cursa de 30 quilòmetres que reuneix els conceptes de competició i entrenament, segons les necessitats de cada corredor. La Maratest va tenir una primera edició, el passat 4 de març de 2012, que va comptar amb un notable èxit de participació.| La prova es disputarà per un circuit d’asfalt molt planer i molt adequat per als atletes que estan preparant la Marató de Barcelona, que es disputa tres setmanes després. També hi haurà una versió més popular, sobre una distància de 15 quilòmetres, adequada per a tots aquells atletes habituals de curses de 10 quilòmetres que volen afrontar reptes més grans. La versió de 15 quilòmetres és l’única d’aquesta distància que es fa a l’Àrea Metropolitana. L’empresa Gaudium Sports organitza la Maratest amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona amb l’objectiu d’omplir el buit de proves al calendari català de ruta entre les mitges maratons i les maratons. Com ja va passar en la primera edició, la Maratest comptarà amb llebres perquè els atletes que es prenen la prova com un entrenament de qualitat, amb cronometratge i avituallament cada 5 quilòmetres, puguin conèixer si el ritme de competició és el més idoni. La primera edició de la Maratest va aconseguir una inscripció superior als 2.300 atletes, el 34 per cent dels quals eren veïns de Badalona i s’espera poder superar aquesta quantitat en la segona edició. El regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, ha mostrat la seva satisfacció perquè aquesta cursa tingui continuïtat i ha afirmat que “la intenció municipal és aconseguir que la Maratest formi part de manera consolidada del calendari català de proves de ruta”. Les inscripcions per a la Maratest de Badalona ja estan obertes i es poden fer a la pàgina web www.maratest.com dins l’apartat “Inscripcions”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.