Cáceres, Leiva i Roig confirmen la seva participació a la Zurich Marató de Barcelona

0
451

Un autèntic “Trio d’ asos” del fons català, els atletes Ignacio Cáceres, Jaume Leiva i Marc Roig, han confirmat definitivament la seva participació a la Zurich Marató de Barcelona que es disputarà el pròxim 17 de març. Per Ignacio Cáceres serà la primera marató que faci després del seu debut olímpic en els Jocs de Londres, on va aconseguir una meritòria 31ª posició aconseguint la seva millor marca personal (2.11.58) a la marató de Rotterdam celebrada el passat mes d’ abril. El fondista de 36 anys, establert a Viladecans, té com a objectiu a la Zurich Marató de Barcelona millorar la seva marca personal, fet que comportaria una plaça quasi segura pel Mundial d’ atletisme que es celebrarà a Moscou el proper mes d’agost.| Per la seva banda, Jaume Leiva prendrà la sortida des de l’ Avinguda Maria Cristina amb el mateix objectiu, millorar el seu registre (2.15.28) i aconseguir la mínima pel Mundial de Moscou. L’atleta de Terrassa, de 29 anys d’edat, ha realitzat un final de temporada 2012 espectacular, aconseguint el títol de campió d’Espanya de mitja marató a Tordesillas, que li va donar l’entrada al Mundial d’ aquesta distància celebrat a Bulgària, i guanyant la clàssica Behobia- San Sebastián. Marc Roig afrontarà una nova participació a la marató barcelonina, també amb l’objectiu de millorar el seu registre (2.18.05 a la Marató 2011). El fondista de San Pol de Mar, de 28 anys, ara establert a Calella, va contraure matrimoni, el passat mes d’agost, a Kenya amb la seva promesa Mercy, a qui va conèixer en aquest país africà durant una de les seves llargues i freqüents concentracions a Eldoret.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.