CAMPIONAT D’EUROPA DE CROS

0
298

Aquest diumenge 9 de desembre s’ha disputat el XIXè Campionat d’Europa de Camp a Través a Budapest. Carles Castillejo i Ayad Lamdassem s’han proclamat Campions d’Europa amb l’equip espanyol. Ambdós atletes han protagonitzat la millor actuació de l’equip campió, classificant-se Castillejo en la cinquena posició i Lamdassem en la sisena. A la categoria femenina, Lídia Rodríguez s’ha situat en la dinovena posició, aconseguint la quarta plaça l’equip espanyol. Abdelaziz Merzougui ha estat setè a la categoria sub-23 aconseguint els subcampionat continental per equips.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.