Apunta’t a “la Nostra”

0
464

I perquè apuntar-s’hi? doncs per moltes raons, perquè tenim un circuit espectacular, perquè serà una festa, perquè serà l’esdeveniment atlètic més important de Sabadell, perquè amb el diari SPORT tenim el millor diari oficial, perquè ASSOCIACIÓ ESPORTIVA SANT SILVESTRE DE SABADELL mima al corredor amb la millor bossa del corredor, perquè tindrem fira del corredor amb la presència dels nostres patrocinadors COMPRESSPORT I SLOPRUNNERS i perquè tindrem el millor post-meta.| I és que hem seguit confiant amb 42k per a la samarreta tècnica, hem buscat una samarreta d’una qualitat superior a la de l’any anterior, i amb un disseny realment trencador. Però amb el que hem treballat de valent ha estat en oferir la millor bossa del corredor, amb un litre de brou ANETO, amb una llauna de cervesa DAMM FREE LEMMON, una llauna de cervesa ESTRELLA DAMM, una caixa de beguda nutricional esportiva RECUPERATION, beguda recuperadora POWERADE, un pot de mel ALEMANY, productes XOCOCREP, una bossa de TORTILLA CHIPS de Zanuy, crema PERSKINDOL, la revista del corredor de “la NOSTRA” i un BARRET DE PARE NOEL perquè tothom el 31 a les 17h se’l posi per a córrer. Per quan arribeu a meta el millor post-meta amb les delicioses berlines DOT’s per a tothom, aigua AQUABONA i més POWERADE per a tothom. Tot això ha fet que el diari SPORT hagi confiat en nosaltres per a ser el nostre diari oficial

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.