El proper 25 de desembre, se celebrarà a la nostra localitat, la XXXIII Cursa del Gall Dindi i la XX

0
435

La prova és de caràcter totalment popular i oberta a tots els atletes i aficionats en general que desitgin participar. Hi hauran dos recorreguts urbans diferents. Un tindrà lloc per un circuit de 4600 metres i l’altre (per nens i nenes de 6 a 11 anys) per un de 1000 metres. Les 10:45h serà l’hora de sortida de la cursa de 1000 metres i les 11:00h serà la de 4600 metres. Considerant que la cursa es realitza el dia de Nadal i en consonància amb aquesta diada, els premis per a totes les categories del circuit de 4600 metres són galls dindis, pollastres, pinyes i cava. Pel que fa a la cursa escolar de 1000 metres, els premis seran trofeus. Un cop acabada la cursa, a les 12:00h, tindrà lloc la Travessa a la Bassa, un prova de natació realitzada al llac natural de Capellades. També hi haurà trofeus pels primers classificats d’aquesta prova. El repartiment de premis tant de la Cursa com de la Travessa, es farà al davant de la Bassa en finalitzar les proves.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.