CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA CIUTAT DE GRANOLLERS

0
301

Aquest dimarts s’ha presentat l’edició quaranta-sis del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers, que se celebrarà el proper diumenge 9 a les instal·lacions Esportives Municipals de la capital vallesana. A l’acte ha assistit Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Pere García, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Granollers i Joan Villuendas, President de la Federació Catalana d’Atletisme, entre d’altres personalitats. |També han participat en la presentació les atletes Judit Pla i Gema Barrachina. Com cada any, el Cros de Granollers aposta per la participació dels millors atletes catalans, i per una destacada participació estatal i internacional. Podem remarcar la presència de la Natàlia Rodríguez (CD Nike R) reconeguda com a una de les millors migfondistes del món i guanyadora en diferents ocasions d’aquesta cursa. També la participació de Judit Pla (CA S), Gema Barrachina (VTiM), Eva Arias (VTiM) i Miriam Ortiz (AAC) entre d’altres. En homes, destaca la presència de l’Àngel Mullera (CA Lloret LS) atleta amb la segona millor marca europea de 2.012 en 3.000 m obstacles També, Jaume Leiva (R T) recent Campió d’Espanya de mitja marató, Marc Roig (CA Laietània), Nacho Cáceres (FCB), Miguel Quesada (JAS), Roger Roca (Bikila), Ilias Fifa (FCB) i Pol Guillem (New Balance T) entre d’altres. De la participació internacional destaquen els atletes kenyans, Sarah Kerubo, acreditada amb una marca de 1h09’26” a la mitja marató i recent guanyadora de la clàssica Behobia-San Sebastian, Leah Jerotich, segona a la passada edició de la Jean Bouin, i a la categoria masculina Yuda Robinson Chesire, amb una marca de 1h01’50” a la mitja marató. La matinal atlètica començarà a partir de les 9.30 hores amb les curses de veterans seguides de les categories de promoció, fins a arribar al migdia que es realitzaran les curses internacionals sènior masculina i femenina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.