CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA CIUTAT DE GRANOLLERS

0
388

Aquest dimarts s’ha presentat l’edició quaranta-sis del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers, que se celebrarà el proper diumenge 9 a les instal·lacions Esportives Municipals de la capital vallesana. A l’acte ha assistit Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Pere García, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Granollers i Joan Villuendas, President de la Federació Catalana d’Atletisme, entre d’altres personalitats. |També han participat en la presentació les atletes Judit Pla i Gema Barrachina. Com cada any, el Cros de Granollers aposta per la participació dels millors atletes catalans, i per una destacada participació estatal i internacional. Podem remarcar la presència de la Natàlia Rodríguez (CD Nike R) reconeguda com a una de les millors migfondistes del món i guanyadora en diferents ocasions d’aquesta cursa. També la participació de Judit Pla (CA S), Gema Barrachina (VTiM), Eva Arias (VTiM) i Miriam Ortiz (AAC) entre d’altres. En homes, destaca la presència de l’Àngel Mullera (CA Lloret LS) atleta amb la segona millor marca europea de 2.012 en 3.000 m obstacles També, Jaume Leiva (R T) recent Campió d’Espanya de mitja marató, Marc Roig (CA Laietània), Nacho Cáceres (FCB), Miguel Quesada (JAS), Roger Roca (Bikila), Ilias Fifa (FCB) i Pol Guillem (New Balance T) entre d’altres. De la participació internacional destaquen els atletes kenyans, Sarah Kerubo, acreditada amb una marca de 1h09’26” a la mitja marató i recent guanyadora de la clàssica Behobia-San Sebastian, Leah Jerotich, segona a la passada edició de la Jean Bouin, i a la categoria masculina Yuda Robinson Chesire, amb una marca de 1h01’50” a la mitja marató. La matinal atlètica començarà a partir de les 9.30 hores amb les curses de veterans seguides de les categories de promoció, fins a arribar al migdia que es realitzaran les curses internacionals sènior masculina i femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.