Més de 1.200 inscrits en La Sansi 6 a Viladecans

0
459

A poc menys de 20 dies per a la celebració d’un dels esdeveniments organitzatius de final d’any, La Sansi 6 aconsegueix els 1200 inscrits, un 30% més que l’any anterior per aquestes dates. L’esdeveniment esportiu tindrà lloc el proper 23 de desembre a Viladecans a les 11 hores, sobre un recorregut de 5 km. Tots els corredors inscrits rebran una samarreta tècnica, al costat d’una bossa carregada amb obsequis dels patrocinadors principals com Coca-cola, Powerade, Henkel, Revista Runner’s World, Chupachups, Happydent i més sorpreses. A més d’oferir una sèrie de descomptes a Berga Resort i en plantillasdeportivas.es. En finalitzar la prova matinal es realitzarà un sorteig entre tots els corredors, que podran participar automàticament amb el dorsal de la cursa.| Aquesta cursa té una llarga trajectòria esportiva. En els seus inicis, en el 2007, es realitzava a Lloret de Mar, amb una afluència de públic pels carrers de la ciutat i un ambient festiu incomparable, sent considerada la 3ª millor Sant Silvestre d’Espanya, just per darrere de les celebrades a Madrid i Barcelona, fins i tot presidida pel Príncep d’Astúries. El nou format escollit per la Sansi, amb un recorregut atractiu i plànol, una organització preocupada pels corredors i amb el canvi d’escenari a la ciutat de Viladecans no han fet variar en res l’entusiasme dels corredors, que marquen aquesta cursa fixa en el seu calendari particular i un test important per a les curses de 10 km que se celebren en els últims dies de l’any. L’any 2011 es van inscriure 1.800 en totes les categories i aquest any al ritme que van les inscripcions es pot batre el rècord molt abans d’arribar al dia de la cursa. Les curses de menors, que comencen a les 10 hores. Com inscriure’s Hi ha dues formes de reservar una plaça a la cursa: • Per internet, a través de www.lasansiviladecans.com o www.lasansi.com , • Presencialment, a la botiga RunnersWorld (Passeig de Garcia i Faria, 31) o en el gimnàs Aqalea de Viladecans a l’Avinguda Segle XXI, 60.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.