Més de 1.200 inscrits en La Sansi 6 a Viladecans

0
359

A poc menys de 20 dies per a la celebració d’un dels esdeveniments organitzatius de final d’any, La Sansi 6 aconsegueix els 1200 inscrits, un 30% més que l’any anterior per aquestes dates. L’esdeveniment esportiu tindrà lloc el proper 23 de desembre a Viladecans a les 11 hores, sobre un recorregut de 5 km. Tots els corredors inscrits rebran una samarreta tècnica, al costat d’una bossa carregada amb obsequis dels patrocinadors principals com Coca-cola, Powerade, Henkel, Revista Runner’s World, Chupachups, Happydent i més sorpreses. A més d’oferir una sèrie de descomptes a Berga Resort i en plantillasdeportivas.es. En finalitzar la prova matinal es realitzarà un sorteig entre tots els corredors, que podran participar automàticament amb el dorsal de la cursa.| Aquesta cursa té una llarga trajectòria esportiva. En els seus inicis, en el 2007, es realitzava a Lloret de Mar, amb una afluència de públic pels carrers de la ciutat i un ambient festiu incomparable, sent considerada la 3ª millor Sant Silvestre d’Espanya, just per darrere de les celebrades a Madrid i Barcelona, fins i tot presidida pel Príncep d’Astúries. El nou format escollit per la Sansi, amb un recorregut atractiu i plànol, una organització preocupada pels corredors i amb el canvi d’escenari a la ciutat de Viladecans no han fet variar en res l’entusiasme dels corredors, que marquen aquesta cursa fixa en el seu calendari particular i un test important per a les curses de 10 km que se celebren en els últims dies de l’any. L’any 2011 es van inscriure 1.800 en totes les categories i aquest any al ritme que van les inscripcions es pot batre el rècord molt abans d’arribar al dia de la cursa. Les curses de menors, que comencen a les 10 hores. Com inscriure’s Hi ha dues formes de reservar una plaça a la cursa: • Per internet, a través de www.lasansiviladecans.com o www.lasansi.com , • Presencialment, a la botiga RunnersWorld (Passeig de Garcia i Faria, 31) o en el gimnàs Aqalea de Viladecans a l’Avinguda Segle XXI, 60.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.