La edició de la XXXIII mitja marato de l’Espirall tindrà lloc el 9 de desembre de 2012.

0
485

INSCRIPCIONS OBERTES
L’entrega de Dorsals i xips es durà a terme el dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 20h així com el mateix diumenge a partir de les 8 h
L’Associació de Veïns del barri de l’Espirall de Vilafranca del Penedès, com a organitzadora de la XXXIII Edició de la Mitja Marató de l’Espirall que s’ha de celebrar el proper diumenge 9 de desembre, vol agrair als col·laboradors , voluntaris i ‘entitats, la seva aportació a la cursa. També agrair la voluntat de les persones que faran possible l’Assistència d’Atletes de les Ciutats agermanades de Bühl (Alemanya) i Melzo (Itàlia).|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.