FENEXY NIGHT RACE 2012 FENEXY NIGHT RACE 2012

0
664

Més de 1.800 persones van córrer la primera edició de la FENEXY NIGHT RACE 2012 a Vilanova i la Geltrú, cursa popular a favor de la investigació en lesions medul·lars. La Fundació Fenexy, entitat centrada en el finançament de la investigació per a la cura de les lesions medul·lars, va organitzar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova, el passat dissabte 1 de desembre la primera edició de la cursa nocturna FENEXY NIGHT RACE. L’esdeveniment, que va reunir a 1.870 participants fou una cursa de caire popular tot i que professionalitzada amb els protocols corresponents d’organització.| La cursa oferia 2 distàncies. Una de 5 i l’altra de 10 quilòmetres que transcorrien en gran part pel Passeig de Ribes Roges i el Passeig Marítim de Vilanova i la Geltrú. Al podi masculí dels 10km van pujar Roger Vila Herrada, de l’equip CA Igulada amb un temps de 31 minuts i 31 segons; en segona i tercera posició van quedar respectivament l’esportista del Club La Sansi, Manuel Tornero Arago i Dani Serra Hostench Martín d’ATLETESVNG-XTERRA En la categoria femenina la primera en arribar a la meta ha estat Vinyet Noguero Planas de l’equip d’ATLETESVNG-XTERRA amb un temps de 37 minuts i 51 segons, seguida de Miriam Laguna Aranda del club Triatló Viladecans i Marta Cosp Morató de la UA. Lleida. Isaac Mateos ha estat el guanyador de la prova en la categoria paralímpica. Pel que fa a la cursa de 5 quilòmetres el podi masculí l’han completat Albert Pascual Albareda del club Atletes VNG (15 minuts i 38 segons), en segon lloc Rubén Barrio Lores i tercer Jaume Marin Garriga. En categoria femenina la classificació ha estat per Laura Garciarena del club Esportistes Tarragona (18 minuts i 39 segons), Silvia Montane i Mercè Guerra Alba. Ambdues proves han estat cronometrades oficialment amb el sistema de cronometratge ChampionChip i tots els participants s’han emporta una samarreta tècnica commemorativa de regal. Tot i que al llarg de la prova es va arribar a una temperatura de 3 graus. La cursa va succeir-se sense incidents i tots els atletes van poder gaudir del servei de massatges gratuït que s’oferia en acabar la prova. Tots els diners recaptats a la cursa es destinaran a la Fundació Fenexy que subvenciona la investigació i recerca a nivell internacional de la regeneració medul·lar L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha col·laborat en la celebració d’aquesta cursa benèfica i nocturna juntament amb ChampionChip, Fasttriatlon, Veri, La Bolsa del Corredor, el diari Sport, ATdiari.net Runedia, Sensitum, Isostar, SoyJoy i els comerços de Vilanova i la Geltrú: Evasion Running Vilanova i X-Terra. Més informació sobre la Fundació Fenexy La Fundació Fenexy (www.fenexy.org) és una organització privada i sense ànim de lucre, centrada en el finançament de les investigacions mèdiques amb més potencial en el camp de les lesions medul·lars a nivell internacional i la divulgació científica i social relacionades amb la medul·la espinal. Fenexy gestiona un sistema anual de BEQUES destinades exclusivament a investigacions en lesions medul·lars. Disposa d’un comitè científic format per set doctors experts en el camp de la regeneració medul•lar, com el Doctor Joan Vidal, Cap de la Unitat de Lesionats Medul·lars de l’institut Guttmann, que s’encarrega d’avaluar i decidir a quines investigacions donarà suport Fenexy amb la suma de totes les donacions particulars. Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.