TOT A PUNT PER UNA NOVA EDICIÓ DEL CIRCUIT DE CURSES ACTIVA’T

0
505

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa juntament amb Mútua de Terrassa presenten la desena edició del Circuit de Curses atlètiques i cinquena com Activa’t que s’iniciarà el 27 de gener de 2013 amb la disputa de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles (5km).| El Circuit de Curses atlètiques Activa’t de Terrassa, des dels seus inicis, te com a objectiu el de unificar les curses de la ciutat i els seus voltants per tal de facilitar la pràctica esportiva al major número de persones. Aquest fet, sens dubte, va propiciar la integració de Mútua de Terrassa, ara fa cinc anys, com organitzador juntament amb l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, adquirint la denominació de Circuit de Curses Activa’t. Salut i Esport és la principal característica que defineix aquest Circuit. Durant l’acte de presentació, el president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, Sr. David Otero, va destacar l’augment qualitatiu que ha experimentat aquest Circuit de curses, al mateix temps que ha augmentat el número de participants. Actualment el Circuit consta de 10 proves, a pesar, d’existir la possibilitat d’adherir-se més curses de barris en aquest Circuit, com ha succeït amb la cursa del barri Poble Nou – Zona Esportiva.. Per Otero “la unió fa la força, i sens dubte treballar tots junts beneficia als atletes en quant a prestacions”. Per Otero, el fet de que cada cop més, la participació dels barris de la nostra ciutat en el Circuit de Curses és beneficiós socialment. Per la seva banda, la Sra. Anna Folch, en representació de Mútua de Terrassa, va destacar la importància de la practica esportiva per la salut, motiu pel qual, aquesta entitat terrassenca, recomana de forma important la participació en aquest Circuit. Per Anna Folch “Es tracta d’una practica molt saludable per les persones i a nivell social recomanen i participem de forma directe en l’organització d’aquest esdeveniment esportiu. Som una entitat sense ànim de lucre que tenim com a fita el benestar de les persones”. Mútua de Terrassa també col•labora amb una sèrie de conferències impartides per docents de la medicina que tracten de donar a conèixer els avantatges de la pràctica esportiva per les persones, com ha de ser aquesta pràctica… La desena edició del Circuit de Curses Activa’t s’iniciarà el 27 de gener amb la celebració de la Mitja Marató de Terrassa i la Cursa Santi Centelles (5km.) i es tancarà el 19 d’octubre amb la cursa dels 10 kms. en pista de Terrassa. El calendari previst 10ena edició CIRCUIT DE CURSES ATLÈTIQUES ACTIVA’T 2012 és el següent: 27 de gener de 2013 Mitja Marató de Terrassa 27 de gener de 2013 Cursa Santi Centelles 26 de maig de 2013 CD Terrassa Hockey 01 de juny de 2013 Bonaire 08 de juny de 2013 Poble Nou – Zona Esportiva 06 de juliol de 2013 Festa Major de Terrassa 13 de juliol de 2013 Ca N’Anglada 20 de juliol de 2013 Sant Llorenç 31 d’agost de 2013 Matadepera 19 d’octubre de 2013 10 kms. en pista Per més informació sobre el funcionament del Circuit de Curses Activa’t la podeu trobar a la web de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, així com la forma de formalitzar inscripcions:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.