Cursa de cap d’any de Sabadell – El meu gra de sorra

0
572

Aquest any, els atletes de la Cursa de Cap d’Any de Sabadell poden fer que el seu esforç tingui una finalitat solidària, gràcies a la col•laboració amb la Fundació real dreams, que té plataforma de crowdfunding elmeugradesorra.org. La entitat beneficiària serà l’AACIC, l’Associació de Cardiopaties Congènites. Elmeugradesorra.org és una pàgina web on qualsevol persona pot crear reptes solidaris. El creador d’un repte tria una ONG, puja una foto/text explicatiu del seu repte, i es posa un objectiu de recaptació. Després, publica el seu repte i comparteix el “link” amb tots els seus contactes, els que li donaran suport fent una donació al repte, posant-hi el seu granet de sorra. | Exemple d’un repte: http://www.elmeugradesorra.org/unitatde-ictus1 Participar en un esdeveniment com la Cursa de Cap d’Any és un moment perfecte per afegir al repte esportiu de l’atleta, un repte solidari a favor de l’AACIC. Els atletes que ho facin, tindran una doble motivació: esportiva i solidària. També crearan consciència solidària entre els seus amics i familiars, qui poden demanar a el certificat fiscal per desgravar la donació dels impostos. A la crisi actual, fer pinya és molt important per ajudar a la gent que realment ho necessita. Això és la filosofia del crowdfunding: si tothom posa el seu granet de sorra, es pot aixecar una muntanya. Més informació: (link a la pàgina de meugradesorra.org a lanostra.cat)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.