EL CA MANRESA VIURÀ DIVENDRES LA SEVA

0
456

Club Atlètic Manresa viurà aquest proper divendres la seva nit. Ho farà en el Restaurant Mon Sant Benet que es troba dins el recinte del Monastir de Sant Benet a Sant Fruitós de Bages, reunint a mes de cent-seixanta persones. Una nit de campions que reconeixerà als i a les millors atletes de l’entitat en aquesta temporada 2011/12, i que proclamarà com a millors atletes 2012 al manresà SERGI RODRIGUEZ i a la surienca ALBA CASANOVAS per els seus registres de 2h25’25” en Marató, i de 1’00″56 en 400 metres tanques, respectivament.| A mes d’això, es guardonarà als i a les millors tres atletes en cadascuna de les categories, aixì com de nou, rebràn els aplaudiments dels presents les hexacampiones d’Espanya de clubs veterans. Es farà un senzill però merescut homenatge a tres persones molt importants de l’entitat, per diferents motius: Es reconeixerà al manresà Josep Perramón per els seus 50 anys com a recordman absolut de Manresa en la prova dels 800 metres llisos. Es farà un homenatge postum al artista, soci i atleta manresà Salvador Clotet, per la seva valuosa aportació al club -l’escut fou dissenyat per ell, i va estar un ferm promotor de les pistes d’atletisme de “El Congost”- I tambè es reconeixerà a l’atleta Ignasi Avila que ha deixat la pràctica de l’atletisme de competició desprès de 14 anys en els que ha donat una excel.lent imatge de l’entitat arreu, amb la participació en quatre JJPP. Tanmateix, en l’apartat de reconeixements, es guardonarà als campions d’Espanya 2012, als equips de promoció campions de Catalunya 2012, als internacionals 2012, i a les 3 recordwomans absolutes 2012 (Alba Casanovas, Nuria Tió i Emilia del Hoyo). A mes, al llarg del sopar, es faràn publics els premis 2012 Revelació, Constància i Superació. A aquesta important acte social de l’entitat, han confirmat la seva presència l’Alcalde de la ciutat Sr Valentí Junyent, l’ex-president de la Federació Catalana d’Atletisme Sr Romà Cuyàs, el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme Sr Josep Maria Antentas, el President del Consell Esportiu del Bages Sr Josep Empez, i el Director Comercial del grup Vilardell Purtí Sr Jordi Roy. La festa serà el colofó a una excel.lent temporada esportiva 2012 que ha situat al Avinent CA Manresa en els llocs capdavanters de l’atletisme català i estatal.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.