Meritxell Soler guanya la mitja de Tarragona

0
446

La corredora del’Avinent CA Manresa MERITXELL SOLER s’ha endut merescudament la victòria absoluta en la Mitja Marató de Tarragona disputada aquest diumenge. I ho ha fet en el dia del seu debut en la distància, imposant-se amb un destacat registre de 1h23’12”. La joanenca, que ha afrontat la cursa de forma progressiva, ha passat en quarta posició a mitat de prova, escalant posicions en els darrers 10 quilòmetres fins assolir la victoria en la prova. Han acompanyat a Soler en el podi, l’atleta d’origen magrebí OUAFAA HAMAMI (Runnersworld) segona amb 1h23’57”, i la vilanovina VINYET NOGUERO tercera amb 1h24’10”.| Tanmateix, el manresà RAMON CAMPS ha entrat en una excel.lent 7ena posició absoluta amb un temps de 1h12’39”, aconseguint la segona posició dins la seva categoria d’edat. Cal destacar tambè les actuacions de GERARD OLIVARES (11è amb 1h14’09”), MARIUS TERRE (45è amb 1h19’25”), SYLVAIN QUEVRE (56è amb 1h20’58”), SERGI BONHOME (170è amb 1h27’02”), d’entre 1801 atletes classificats. Per altra banda, dissabte es va disputar una nova edició de les “5 Milles Nocturnes de Cerdanyola”, on la manresana ALBA GALLARDO va aconseguir posició de podi, entrant en una brillant tercera posició absoluta amb un temps de 31’27”. En l’apartat masculí, el monistrolenc ORIOL SELLARES va entrar 9è amb uns bons 26’53”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.