Plantada al Bosc de La Mitja i presentació de la imatge 2013

0
507

Plantada al Bosc de La Mitja i presentació de la imatge 2013 El proper dimarts 27 de novembre, a les 12 h, es plantarà un arbre més al bosc de la Mitja de Granollers (av. de Sant Julià, 64-66). Com que el 2013 no és any olímpic, es plantarà una alzina. Amb aquesta plantada anual, que es fa des de 2003, es fa créixer el bosc de la Mitja, com a activitat prèvia a la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga, que es correrà diumenge 3 de febrer. A l’acte hi assistiran els alcaldes de Granollers, Canovelles, Les Franqueses i la Garriga, i el president de l’AE La Mitja, Toni Cornellas, entre d’altres personalitats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.