Neix el primer “Gran Prix Sant Silvestre 2012”

0
331

Domingo López organitzador de la San Silvestre Barcelonesa de Sant Cugat i i Josep Lluis Blanco president del Club Atletisme La Sansi organitzador de la Sansi de Viladecans i Sant Silvestre del Masnou, han signat un conveni de col·laboració per l’organització del primer “Gran Prix Sant Silvestre”, on conformaran les seves 3 curses que es celebraran a finals d’any. Els organitzadors de les curses esperen concloure aquesta festivitat esportiva amb molt d’èxit, i al Gran Prix s’esperen més de 9.000 participants. Les inscripcions es poden fer a cadascuna de les diferents webs de cada cursa, i fins i tot es podrà fer una conjunta que confirmarà l’ inscripció a totes amb un preu més reduït.
http://eolymp.cat/inscripcions/inscripcions.php?cursa=47588| Puntuaran les 3 curses següents: La Sansi de Viladecans 23/12/12 a les 11h www.lasansiviladecans.com Sant Silvestre del Masnou 26/12/12 a les 9.15h www.santsilvestredelmasnou.com Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat 31/12/12 a les 17.30h www.santsilvestre.com Inscripció al “Gran Prix Sant Silvestre” La inscripció al Gran Prix Sant Silvestre serà automàtica i gratuïta. Només cal tenir un xip groc de ChampionChip i córrer totes les curses del Gran Prix amb aquest xip groc. En cas de no disposar de xip groc, el participant podrà rebré l’obsequi de participació a les 3 curses. L’algoritme del càlcul de punts El temps del primer corredor que porti xip groc a l’arribada marcarà els 100 punts per cada sexe, i sobre aquest temps es calcularan els punts dels participants. Seran premiats els 3 millors de cada categoria masculí i femení. Premis Tots els participants inscrits a les 3 curses rebran una bossa d’obsequis d’esponsors com Nestle, Aneto, Coca cola, Powerade, Chupachups i més sorpreses, la rebran amb l’entrega del dorsal a la Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat el 30 o 31 de desembre. La cerimònia de lliurament de trofeus i regals als 3 primers/es es celebrarà al mes de gener, en lloc per determinar a Sant Cugat, on informarem en els propers dies.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.