Neix el primer “Gran Prix Sant Silvestre 2012”

0
434

Domingo López organitzador de la San Silvestre Barcelonesa de Sant Cugat i i Josep Lluis Blanco president del Club Atletisme La Sansi organitzador de la Sansi de Viladecans i Sant Silvestre del Masnou, han signat un conveni de col·laboració per l’organització del primer “Gran Prix Sant Silvestre”, on conformaran les seves 3 curses que es celebraran a finals d’any. Els organitzadors de les curses esperen concloure aquesta festivitat esportiva amb molt d’èxit, i al Gran Prix s’esperen més de 9.000 participants. Les inscripcions es poden fer a cadascuna de les diferents webs de cada cursa, i fins i tot es podrà fer una conjunta que confirmarà l’ inscripció a totes amb un preu més reduït.
http://eolymp.cat/inscripcions/inscripcions.php?cursa=47588| Puntuaran les 3 curses següents: La Sansi de Viladecans 23/12/12 a les 11h www.lasansiviladecans.com Sant Silvestre del Masnou 26/12/12 a les 9.15h www.santsilvestredelmasnou.com Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat 31/12/12 a les 17.30h www.santsilvestre.com Inscripció al “Gran Prix Sant Silvestre” La inscripció al Gran Prix Sant Silvestre serà automàtica i gratuïta. Només cal tenir un xip groc de ChampionChip i córrer totes les curses del Gran Prix amb aquest xip groc. En cas de no disposar de xip groc, el participant podrà rebré l’obsequi de participació a les 3 curses. L’algoritme del càlcul de punts El temps del primer corredor que porti xip groc a l’arribada marcarà els 100 punts per cada sexe, i sobre aquest temps es calcularan els punts dels participants. Seran premiats els 3 millors de cada categoria masculí i femení. Premis Tots els participants inscrits a les 3 curses rebran una bossa d’obsequis d’esponsors com Nestle, Aneto, Coca cola, Powerade, Chupachups i més sorpreses, la rebran amb l’entrega del dorsal a la Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat el 30 o 31 de desembre. La cerimònia de lliurament de trofeus i regals als 3 primers/es es celebrarà al mes de gener, en lloc per determinar a Sant Cugat, on informarem en els propers dies.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.