Més de 600 inscrits a la Sansi de Viladecans

0
393

La Sansi 6 que per segon any es durà a terme a Viladecans el proper 23 de desembre a les 11h, organitzada pel Club Atletisme La Sansi amb la col•laboració del gimnàs Aqalea, compta ja amb més de 600 corredors populars inscrits. La cursa popular de 5 quilòmetres, pel fet de participar-hi l’organització obsequiarà amb una bossa plena d’obsequis i una samarreta tècnica esportiva. La matinal també comptarà amb proves per als més petits que començaran a les 10h, que ja s’estan convertint en un referent català, esperem més de 350 menors de 14 anys. Les inscripcions es poden fer a www.lasansiviladecans.com on a més, s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Viladecans, buscar allotjament, horaris de les curses, reglament, consells… | Aquesta cursa serà una de les dos que organitzarà La Sansi a finals d’any, l’ altre serà la 33a Sant Silvestre del Masnou el 26/12/12 23/12/12 La Sansi de Viladecans www.lasansiviladecans.com 26/12/12 Sant Silvestre del Masnou www.santsilvestredelmasnou.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.