Més de 600 inscrits a la Sansi de Viladecans

0
519

La Sansi 6 que per segon any es durà a terme a Viladecans el proper 23 de desembre a les 11h, organitzada pel Club Atletisme La Sansi amb la col•laboració del gimnàs Aqalea, compta ja amb més de 600 corredors populars inscrits. La cursa popular de 5 quilòmetres, pel fet de participar-hi l’organització obsequiarà amb una bossa plena d’obsequis i una samarreta tècnica esportiva. La matinal també comptarà amb proves per als més petits que començaran a les 10h, que ja s’estan convertint en un referent català, esperem més de 350 menors de 14 anys. Les inscripcions es poden fer a www.lasansiviladecans.com on a més, s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Viladecans, buscar allotjament, horaris de les curses, reglament, consells… | Aquesta cursa serà una de les dos que organitzarà La Sansi a finals d’any, l’ altre serà la 33a Sant Silvestre del Masnou el 26/12/12 23/12/12 La Sansi de Viladecans www.lasansiviladecans.com 26/12/12 Sant Silvestre del Masnou www.santsilvestredelmasnou.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.