L’ARC DE TRIOMF, L’ESCENARI DEL PASSAT, PRESENT I FUTUR DE L’ATLETISME

0
420

El monument de la Ciutat Comtal serà l’escenari d’un circuit d’atletisme en el que 48 nens competiran apadrinats per les grans llegendes de l’atletisme mundial
El dissabte 24 de novembre l’Arc de Triomf de Barcelona acollirà, en motiu de la celebració del Centenari de la IAAF (Federació Internacional d’Atletisme), una competició infantil que estarà apadrinada per les estrelles del passat i el present de l’atletisme. A partir de les 10.45h del matí, estrelles como Yelena Isinbayeva, Fermin Cacho, Paula Radcliffe, Pauline Davis-Thompson, Meseret Defar, Frank Fredericks, Maurice Greene i Irena Szewinska faran la seva aparició al cèntric monument barceloní on posaran amb 48 nens i nenes de diferents clubs d’atletisme que realitzaran el circuit, conegut com el IAAF Kids’ Athletics Exhibition. Després de fer-se la foto de família apadrinaran cadascuna de les proves.| El IAAF Kids’ Athletics Exhibition és una competició creada per la IAAF i la RFEA (Real Federación Española de Atletismo) per a nens i nenes de 10 i 11 anys amb l’objectiu de promoure l’atletisme entre els més petits. En aquesta ocasió seran 6 equips els qui la disputin. A partir de les 13 hores l’activitat estarà oberta a tots aquells que vulguin apropar-se. A més del circuit es podrà veure una exposició sobre els 100 anys de la Federació Internacional d’Atletisme així com un taller per a que els més petits puguin divertir-se, sempre amb l’atletisme com a teló de fons.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.