Obertes les inscripcions de la 33ª Sant Silvestre Popular del Masnou

0
511

La 33ª edició de la Sant Silvestre del Masnou es celebrarà el proper 26 de desembre. Com és habitual, la ja tradicional Sant Silvestre més antiga de tot Catalunya, serà organitzada per l’Ajuntament del Masnou i, per tercer any consecutiu, amb el Club Atletisme La Sansi. L’any passat es va batre el rècord d’inscrits i arribats en els 32 anys de la prova.| Les dones tornaran a participar primer a les 9.15h i desprès a les 10h els homes. En 2011, amb aquest nou format, van tenir més de 600 inscrites. D’aquesta manera, l’organització espera que participin al voltant de 1.000 dones i tindran el protagonisme que mereixen en un any especial per a l’esport femení, amb això es guanyarà espai i més participants podran gaudir de la cursa. Les 2 Curses infantils seran a partir de les 08.45h. L’any passat, es van esgotar els 2.400 dorsals previstos, sis dies abans de la cursa, participants i aficionats van omplir ‘El Port Esportiu’. Per només inscriure’s, rebran una samarreta tècnica de màniga llarga i una bossa amb nombrosos obsequis de Henkel, Chupachups, Powerade entre altres, i entraran en grans sortejos. La cursa es totalment popular, però també es comptarà amb la presència d’atletes internacionals, així com de cares conegudes del món de l’esport i d’altres àmbits socials. Les inscripcions ja estan obertes a www.santsilvestredelmasnou.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.