Marc Garcia i Ana Belén, vencedors de “ Els 10km de Les Franqueses”

0
424

Marc Garcia amb un temps de 33’58’’ i Ana Belén Garcia amb 40’26’’ han estat els primers vencedors de “Els 10 km de Les Franqueses” , una cursa benèfica de 10 km per lluitar contra el càncer de ronyó. La cursa es desenvolupava íntegrament al municipi de Les Franqueses del Vallès i ha vist com més de 700 atletes completaven un recorregut mixt de terra i asfalt. L’organització anava a càrrec del Club d’Atletisme a4elkm amb la col·laboració del Patronat d’Esports i l’Ajuntament de Les Franqueses.| La cursa masculina ha estat força disputada entre l’atleta de corredors.cat Marc Garcia i l’atleta del club local a4elkm Miki Solé, decidint-se en el darrers instants. Tercer ha estat l’Oriol Sellarés de l’Avinent Manresa. En canvi en categoria femenina, el triomf d’Ana belén Garcia ha estat inqüestionable, seguida de l’atleta del F.C.Barcelona Vanessa Sancho amb 42’08’’ i de l’atleta del C.A.Granollers Nidia Borget. Tots els participants han pogut gaudir d’un entrepà de botifarra a l’arribada i s’han emportat com a record un llapis de memòria de 4Gb. Recordem que els beneficis d’aquesta cursa aniran a l’Hospital de Sant Pau per la recerca i lluita contra el càncer de ronyó, una malaltia que va superar la impulsora de la cursa, Meritxell Riera, i que valorava aquesta primera edició com a un gran èxit i animava a tothom a participar en la propera a celebrar l’any vinent.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.