89a JEAN BOUIN

0
378

El passat diumenge 18 es va disputar la vuitanta-novena edició de la matinal Jean Bouin , 63è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 30a Trofeus Escolars Generalitat de Catalunya, Gran Premi “Allianz”, organitzat per “Mundo Deportivo”. La tradicional matinal atlètica va tornar a ser una festa de l’atletisme amb una gran participació i perfecta organització.| Carles Castillejo (Adidas) i Marta Domínguez (Nike) es van imposar a la cursa internacional i van inscriure ambdós els seus noms per primera vegada com a guanyadors de la cursa d’elit. Castillejo es va imposar al marroquí Ilias Fifa (FCB)m, vencedor de l’any passat i a Driss Lakhouaja (AAC) guanyador l’any 2.000. En dones, la palentina Marta Domínguez es va situar per davant de la kenyana Leah Jerotich i de la barcelonina Judit Plà (CA S) que es va situar tercera.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.