5k de Sant Andreu

0
625

La tardor de curses a Barcelona tanca amb la 5k de Sant Andreu
El proper diumenge 9 de desembre, a les 9h, tindrà lloc la 34a Cursa de Sant Andreu, una 5k amb circuit urbà que recorrerà els carrers del barri barceloní. La 5k de Sant Andreu tanca el cicle de curses de tardor a la capital, iniciat amb les 10k de La Mercè, el Cros de Sants, El Clot, i que culmina amb la Jean Bouin (18 de novembre), La Sagrera (2 de desembre) i Sant Andreu (9 de desembre). Les dues últimes amb les inscripcions obertes.| La novetat de la 34a Cursa de Sant Andreu és que enguany serà cronometrada per Championchip i puntuarà a la Lliga. El programa inclou també una cursa infantil, que tindrà lloc una hora i mitja més tard. Per a més informació i inscripcions, podeu consultar la seva pàgina web.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.