Xavier Jove i Meritxell Giménez, guanyadors absoluts del duatló de muntanya de Balaguer

0
517

Balaguer ha estat la seu de la segona jornada de la lliga Nacional de duatlons de muntanya organitzant per sisena vegada el seu duatló de muntanya.La competició s’ha desenvolupat sota la distancia sprint amb una primera cursa a peu de 7 quilòmetres , seguit de 23 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) en un dels traçats més tècnics i durs de tota la lliga i per acabar una darrera cursa a peu de 3 quilòmetres.| Dins de l’apartat competitiu i de la categoria masculina victòria absoluta pel duatleta que encara pertany a la categoria junior , Xavier Jove (Cerrr Igualada) amb un temps final de 1 hora 50 minuts 43 segons , un marge de 1 minut i 19 segons per davant del segon classificat i líder del rànquing de l’especialitat Josep Chavarria (Club Natació Reus Ploms ) completant el podi al seu tercer graó Gabriel Crosas (Club Triatló Lluçanès).Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Chavarria-Queralt-Marza) 2º Club Triatló Lluçanès (Crosas-Ito-Vila) 3º Club Esportiu Tribike Cabrils (Buch-Real-Jorba) A la vessant femenina aclaparadora victòria absoluta per la duatleta veterana , la Terrassenca Meritxell Giménez (Club Natació Reus Ploms ) desprès de liderar la duatló en solitari des de el tret de sortida creuant la línia d’arribada amb un crono de 2 hores 20 minuts 10 segons , 17 minuts i 20 segons d’avantatge a la segona classificada absoluta Núria Espinosa (Club Triatló Granollers ) completant el podi com tercera absoluta Tabita Caballero (Club Natació Terrassa-cicles Morenito ) Per equips nova primera posició pel Club Natació Reus Ploms (Giménez-Viladrich-Violi) i segon lloc pel Club Triatló L’eix de Navàs (Juncarol-Vall-Pereira).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.