Ivan Zarco guanya la Mitja Marató del Ripollès a l’esprint

0
445

El ripollès Aleix Fàbregas puja al podi en tercera posició mentre Juanjo Verdugo s’imposa a la cursa cursa popular de 6 quilòmetres, la gran novetat d’enguanyIvan Zarco i Samir Ait Bouychamane. Ivan Zarco ha estat el guanyador de la 34a edició del Campionat Internacional de Fons del Ripollès que s’ha disputat aquest matí. L’atleta del Prat de Llobregat (dorsal 3) s’ha imposat a l’esprint a Samir Ait Bouychamane (dorsal 2) després d’una cursa molt disputada. Cal destacar també que el ripollès Aleix Fàbregas ha aconseguit l’objectiu de pujar el podi acabant tercer. Uns 500 atletes han pres la sortida pocs minuts després de les 10 del matí en una prova que enguany incorporava la Cursa Popular el Bressol de Catalunya de sis quilòmetres. En aquest cas la victòria ha estat per Juanjo Verdugo, atleta de Cerdanyola.| La prova, per tercera vegada consecutiva, es realitza en plena campanya electoral (de fet, l’any passat va caldre avançar-la una setmana per no coincidir amb els comicis espanyols). Com sempre, el recorregut de 21,07 quilòmetres uneix Ripoll (660 metres d’altitud) amb Sant Joan (770 metres) tot passant per la N-260 en els dos sentits de la marxa. L’any passat, amb 560 participants, la victòria va ser per Otmane Btaimi (Athletic Track) que es va imposar a l’esprint a Nacho Cáceres, en un final molt emocionant. El vencedor va trigar 1 hora 8 minuts i 48 segons en realitzar tot el trajecte. En categoria femeninaes va imposar amb autoritat Inna Lebedieva (JA Sabadell), amb el temps d’1 hora 27 minuts i 2 segons. En segona posició es va classificar Yolanda Ruiz (Adidas D. Catalan), a 3 minuts 50 segons. La Mitja Marató ha començat a les 10 del matí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.