Neix Championchip. eolymp.com, la xarxa social dels corredors

0
313

Championchip i eolymp presenten la xarxa social oberta destinada als corredors amb xip groc.
La xarxa social Championchip.eolymp.com compta amb un disseny modern i àgil, que potencia les funcions que la fan única. Hi pots consultar el teu historial de curses amb només un clic; compartir les teves marques amb les dels teus amics, alhora que veus els seus resultats, i inscriure’t fàcilment a les curses de la Lliga Championchip, des del teu perfil. Championchip.eolymp.com és ràpida, atractiva i gratuïta. Si encara no ho has fet, només necessites donar d’alta el teu perfil de corredor amb el codi del xip groc i buscar el dels teus amics per compartir la passió per córrer. Si ja tenies compte a eolymp.com només cal que hi accedeixis amb el mateix nom d’usuari i contrasenya i tota la informació de curses, resultats i amics es compartirà entre les dues xarxes.| Un cop tinguis usuari i contrasenya, podràs accedir al teu historial amb el resultat de totes les curses en què has participat, per ordre cronològic. També tindràs a mà el calendari de la Lliga Championchip, i la possibilitat d’inscriure’t a les curses, des del mateix perfil. Eolymp és una xarxa d’esportistes creada per investigadors de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) amb el suport de la iniciativa Microsoft® Pre-Incubation Program i l’empresa líder en cronometratge de curses a Catalunya Championchip.cat El projecte eolymp es va presentar el gener de 2011 i ara continua innovant amb el llançament de championchip.eolymp.com, adreçat a tots els usuaris de xip groc, amb un disseny més senzill i directe.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.