Neix Championchip. eolymp.com, la xarxa social dels corredors

0
408

Championchip i eolymp presenten la xarxa social oberta destinada als corredors amb xip groc.
La xarxa social Championchip.eolymp.com compta amb un disseny modern i àgil, que potencia les funcions que la fan única. Hi pots consultar el teu historial de curses amb només un clic; compartir les teves marques amb les dels teus amics, alhora que veus els seus resultats, i inscriure’t fàcilment a les curses de la Lliga Championchip, des del teu perfil. Championchip.eolymp.com és ràpida, atractiva i gratuïta. Si encara no ho has fet, només necessites donar d’alta el teu perfil de corredor amb el codi del xip groc i buscar el dels teus amics per compartir la passió per córrer. Si ja tenies compte a eolymp.com només cal que hi accedeixis amb el mateix nom d’usuari i contrasenya i tota la informació de curses, resultats i amics es compartirà entre les dues xarxes.| Un cop tinguis usuari i contrasenya, podràs accedir al teu historial amb el resultat de totes les curses en què has participat, per ordre cronològic. També tindràs a mà el calendari de la Lliga Championchip, i la possibilitat d’inscriure’t a les curses, des del mateix perfil. Eolymp és una xarxa d’esportistes creada per investigadors de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) amb el suport de la iniciativa Microsoft® Pre-Incubation Program i l’empresa líder en cronometratge de curses a Catalunya Championchip.cat El projecte eolymp es va presentar el gener de 2011 i ara continua innovant amb el llançament de championchip.eolymp.com, adreçat a tots els usuaris de xip groc, amb un disseny més senzill i directe.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.