Mitja Marató de Salou 2012

0
354

El dia 16 de desembre del 2012 l’Ajuntament de Salou conjuntament amb el Club d’Atletisme Runnersworld Tarragona i amb el suport tècnic de Running Solutions organitzen la Mitja de Salou i 10K de Salou. La prova es disputa sobre un recorregut de 21.097m. i 10.000m. Circuit mesurat i certificat per Running Solutions. Arriba la segona prova de les Runnersworld Tarragona Half Marathon Series by Sport. Si ja vas participar en la Mitja del Vendrell, segueix competint en les HMS inscrivint-te a la Mitja de Salou. | L’última Mitja de l’any, amb un nou circuit exigent i molt atractiu. Amb la novetat que aquest any no es farà els 5K de Salou sinó els 10K, “more kilometres more fun”. No deixis l’oportunitat de poder correr en aquesta nova edició de la Mitja de Salou i els 10K. T’esperem!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.