Últims dies d’inscripció al 34è. Campionat d’Atletisme de Fons del Ripoll (Mitja Marató)

0
449

Ultims dies per a inscriure’s al 34è Campionat Internacional d’Atletisme de Fons del Ripollès que es farà el dia 18 de novembre de 2012 pel ja tradicional recorregut entre Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i tornada cap a Ripoll.
Aquesta és una de les proves atlètiques més antigues del calendari català de curses de fons i és coneguda, entre altres coses, pel seu magnífic entorn natural, pel seu perfil suau tot i trobar-se en una zona muntanyenca, per disposar d’una carretera tancada exclusivament per als atletes, i pel magnífic ambient que acompanya a tots els participants i acompanyants durant la cursa. | Paral.lelament a la Mitja es preveu enguany iniciar una cursa popular de 6km que recorrerà una part del mateix recorregut de la mitja marató En aquesta edició es preveu com en anys anteriors oferir activitats culturals i esportives durant el cap de setmana de la prova , el dissabte 17 amb visites al Museu etnogràfic de Ripoll i les curses infantils i el diumenge amb la Mitja Marató i la cursa popular. Això combinat amb l’àmplia oferta turística de Ripoll, fan que el cap de setmana del 17 i 18 de novembre sigui una proposta ideal per a gaudir tota la família del Bressol de Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.