FESTA DE L’ATLETISME DEL CMSC

0
455

El proper dissabte 24 de novembre, la Secció d’Atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat celebrarà la sisena Festa de l’Atletisme a la Z.E.M. La Guinardera. En aquesta edició es manté el format de l’edició anterior que va servir per a donar la benvinguda a la nova pista d’atletisme i que canviava sensiblement l’antic format de sopar-festa a jornada atlètica-festiva. A la matinal es realitzarà la Presentació de la Secció 2.012/13, es farà lliurament de Premis de la temporada 2.011/12, i es realitzarà una Competició a la pista amb la participació de tots els atletes de la secció. En aquesta competició també prendran part una representació d’atletes del Futbol Club Barcelona amb qui recentment la nostra secció ha signat un conveni de col•laboració. Per acabar la jornada se celebrarà un Dinar de Germanor a la mateixa pista d’atletisme. La Coordinadora de la Secció ha programat aquesta festa atlètica amb l’esperança i il•lusió de poder gaudir d’una jornada plena d’emocions, on tota la família atlètica santcugatenca pugui gaudir i compartir una matinal festiva, familiar i enriquidora

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.