El Club d’atletisme La Sansi i la clínica podològica PlantillasDeportivas.es signen un acord

0
548

El Club La Sansi i les clíniques de podologia PlantillasDeportivas.es, que disposa de quatre centres amb experimentats professionals del peu i amb convenis amb les principals mútues, han signat un acord de col·laboració d’un any amb l’objectiu de millorar els serveis per als atletes vinculats al club i a les curses que aquest organitza. Amb l’objectiu de millorar el rendiment dels atletes del Club La Sansi, PlantillasDeportivas.es oferirà plantilles gratuïtes a tots els esportistes d’elit del club, descomptes en plantilles, revisions gratuïtes i estudis biomecànics a tots els atletes i socis del Club la Sansi. A l’acord també s’ofereixen estudis biomecànics de control de trepitjada de franc per a tots els participants de curses organitzades pel Club.| El Club Atletisme La Sansi, a part de ser un club d’atletisme, s’encarrega de la gestió d’esdeveniments esportius de caire popular en diferents èpoques de l’any, i per totes les edats, amb la intenció de promoure l’esport, la iniciació esportiva i més concretament la pràctica de l’atletisme. És per aquesta raó que PlantillasDeportivas.es ha tingut tant interès en poder col·laborar amb el Club i mirar de potenciar d’arrel la promoció de l’atletisme tant a nivell professional com popular. Durant aquest any el Club La Sansi fitxarà una trentena d’atletes d’elit que podran anar gaudint de forma gratuïta dels serveis de PlantillasDeportivas.es, la clínica podològica que veu en el seu treball la possibilitat d’oferir, apart d’una correcta trepitjada per evitar lesions, millores en el rendiment esportiu dels atletes populars i professionals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.