BADALONA ACULL EL PRÒXIM 24 DE FEBRER LA SEGONA EDICIÓ DE LA MARATEST

0
513

La ciutat de Badalona acollirà el 24 de febrer per segon any la celebració de la Maratest de Badalona, una cursa de 30 quilòmetres que reuneix els conceptes de competició i d’entrenament segons les necessitats de cada corredor. Aquesta prova es disputarà per un circuit d’asfalt molt planer i que resulta idoni als atletes que estan preparant la Marató de Barcelona, que es disputa tres setmanes després. També hi haurà una versió més popular, sobre una distància de 15km –l’única d’aquesta distància de l’Àrea Metropolitana de Barcelona-, ideal per a tots aquells atletes habituals de curses de 10km que volen afrontar reptes de majors distàncies.| La prova, organitzada per Gaudium Sports i amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, va celebrar la seva primera edició el passat 4 de març de 2012 amb una inscripció superior als 2.300 atletes i va nèixer per omplir el buit de proves al calendari català de ruta entre les mitges maratons i les maratons. La Maratest de Badalona també comptarà aquest any amb llebres perquè els atletes que es prenen la prova com un entrenament de qualitat, amb cronometratge i avituallament cada 5km, puguin conèixer si el ritme de competició pel gran día és el més idoni. Les inscripcions per la Maratest de Badalona ja estan obertes i es poden fer a la pàgina web www.maratest.com dins l’aparatat “Inscripcions”. El preu de la prova de 30 kilòmetres és de 19 euros (21 sense xip propi) mentre que la de 15 tindrà un cost de 14 euros (16 sense xip propi). CONTACTE: Pàgina web: www.maratest.com Facebook: www.facebook.com/maratest

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.