ELS 10K DE VILAFRANCA SERÀ EL PROPER 27 DE GENER DEL 2013

0
459

Els 10k de Vilafranca ja té data pel 2013, serà el 27 de gener, últim diumenge de gener.
La 3era edició mantindrà el mateix circuit que l’edició anterior, un circuit molt pla, sent un dels més ràpids de Catalunya i idoni per fer grans marques, tot urbà i que passa pels llocs més emblemàtics de la Vila. S’amplia el llistó d’inscripcions a 1.600 atletes i amb un preu de 13 euros pels atletes sense xip propi i 12 euros per els que tenen xip groc, no espereu per fer les inscripcions, l’any passat es van exhaurir en 14 dies.| Una de les novetats importants, és que hi haurà calaixos de sortida, atenent una demanda dels atletes. Per poder accedir al calaix de sortida l’atleta a l’hora de fer l’ inscripció haurà de dir la millor marca assolida en l’últim any en una cursa de 10k. Un altra novetat a tenir molt en compte és que la sortida serà a les 11 del matí. Com cada any l’organització d’aquesta cursa, és a càrrec de l’Ajuntament de Vilafranca i Fondistes Penedès, una cursa que ha anat a més i compta amb una gran acceptació dels atletes catalans, l’any 2011 va tenir 700 inscrits i el 2012 amb 1.200. Les inscripcions s’obriran el 12 de novembre a la web d’atletisme.cat. Tota la informació la trobareu a la seva web: http://www.10kvilafranca.org/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.