1era edició de la Night Experience

0
405

La localitat barcelonina de Sant Llorenç Savall ha acollit la primera edició del Rogaine Nocturn Night Experience.
Prop de 100 corredors van afrontar les 6 hores nocturnes d’orientació.
Dissabte 10 de novembre es va celebrar la primera edició de la Night Experience per l’entorn més proper de Sant Llorenç Savall. L’organització va posar 45 controls distribuïts per una zona d’un 25km2. Els prop de 100 inscrits van sortir puntualment de la plaça de Sant Llorenç Savall a les 18h i tenien per davant 6 hores per intentar sumar la màxima puntuació.| A la línea de sortida hi havia els millors equips catalans i equips vinguts de diferents racons de la geografia Española, però també corredors que s’iniciaven en aquesta disciplina. Va ser precisament l’equip Tierra Trágame format pel finlandès Tommi Tölkö i l’avilès Aurelio Antonio Olivar el que va aconseguir més punts i pujava al capdamunt del pòdium absolut. Entre les dones, l’equip Fuby, de la catalana Ludmila Fuster i la brasilera Camila Junqueira va finalitzar en primera posició. Què és un rogaine El rogaine és una modalitat de les curses d’orientació en què els participants han d’aconseguir la màxima puntuació passant pels controls en un temps màxim i un ordre lliure. Segons la dificultat del control (distància, localització), la puntuació varia. La participació es fa per equips de 2 a 5 membres, que no es poden separar en cap moment i han de visitar junts els controls. Fotos. – Resultats general i per categories a: http://www.lanovafita.com/ne-resultats/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.