Cartell de nivel a la 1ª edició de La Sansi de Sant Feliu

0
404

Diumenge es celebrarà la primera edició de La Sansi de Sant Feliu de Llobregat, ortanitzada pel Club Atletisme La Sansi i l’Ajuntament d’aquesta localitat. La cita, de caràcter popular i que ha esgotat els 1.250 dorsals, tindrà lloc sobre un recorregut urbà de 5 quilòmetres, amb sortida situada davant del Pavelló d’Esports Andrei Xepkin i amb final dins la pista d’atletisme. Entre els participants, que rebran una motxilla commemorativa carregada d’obsequis de CocaCola, Henkel, Powerade, ChupaChups o Aneto, estarn cares conegudes d l’atletisme, com Eva Arias, segona millor marca espanyola de la història dels 3.000 metres obstacles, Hasna Bahom, guanyadora de nombroses proves del calendari nacional, o la ucraïnesa Inna Lebèdieva, en categoria femenina, i els africans Paul Sie Kwasi, Radouan Nour, Mohamed Hja i El Mehdi Aboujanah, el portuguès Manuel Correia Da Silva i els espanyols Marc Alcalà, Sergio Enriquez o Roger Vila.| A més d’atletes d’elit, també hi haurà presència de noms reconeguts en el món de l’esport. Andrei Xepkin, bronze olímpic d’handbol a Sidney 2000, Lara Arruabarrena, una de les millors tennistes espanyoles del moment, Laura Urriola, medallista internacional de taekwondo, o Xavier Bonastre, presentador de Tv3, disputaran La Sansi a partir de les 11:00 hores. Una mica abans, a les 10:00, es donarà el tret de sortida a la festa atlètica amb les carreres de menors. Per al corredor que vulgui ser diumenge corrent pels carrers de Sant Feliu i que encara no s´hagi inscrit, pot anar demá a la pista d’atletisme, on hi haurà 50 dorsals lliures.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.