Cartell de nivel a la 1ª edició de La Sansi de Sant Feliu

0
300

Diumenge es celebrarà la primera edició de La Sansi de Sant Feliu de Llobregat, ortanitzada pel Club Atletisme La Sansi i l’Ajuntament d’aquesta localitat. La cita, de caràcter popular i que ha esgotat els 1.250 dorsals, tindrà lloc sobre un recorregut urbà de 5 quilòmetres, amb sortida situada davant del Pavelló d’Esports Andrei Xepkin i amb final dins la pista d’atletisme. Entre els participants, que rebran una motxilla commemorativa carregada d’obsequis de CocaCola, Henkel, Powerade, ChupaChups o Aneto, estarn cares conegudes d l’atletisme, com Eva Arias, segona millor marca espanyola de la història dels 3.000 metres obstacles, Hasna Bahom, guanyadora de nombroses proves del calendari nacional, o la ucraïnesa Inna Lebèdieva, en categoria femenina, i els africans Paul Sie Kwasi, Radouan Nour, Mohamed Hja i El Mehdi Aboujanah, el portuguès Manuel Correia Da Silva i els espanyols Marc Alcalà, Sergio Enriquez o Roger Vila.| A més d’atletes d’elit, també hi haurà presència de noms reconeguts en el món de l’esport. Andrei Xepkin, bronze olímpic d’handbol a Sidney 2000, Lara Arruabarrena, una de les millors tennistes espanyoles del moment, Laura Urriola, medallista internacional de taekwondo, o Xavier Bonastre, presentador de Tv3, disputaran La Sansi a partir de les 11:00 hores. Una mica abans, a les 10:00, es donarà el tret de sortida a la festa atlètica amb les carreres de menors. Per al corredor que vulgui ser diumenge corrent pels carrers de Sant Feliu i que encara no s´hagi inscrit, pot anar demá a la pista d’atletisme, on hi haurà 50 dorsals lliures.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.