BROOKS APOSTA PER LA GARMIN SANT SILVESTRE BARCELONESA – SANT CUGAT’2012

0
363

La marca Brooks tornarà a ser patrocinador esportiu de la 14ª edició Garmin Sant Silvestre Barcelonesa, que es disputarà el proper 31 de desembre de 2012 al municipi de Sant Cugat i que té previst arribar als 3.500 corredors. Brooks serà un dels socis principals de la Sant Silvestre i que es converteix una de la més importants del calendari català de ruta. La filosofia de Brooks ha estat sempre promoure els esdeveniments esportius i impulsar l’atletisme a nivell nacional.| Brooks marca líder de calçat tècnic als EUA, s’alia amb la Sant Silvestre Barcelonesa per reforçar la seva imatge en el territori nacional i potenciar el mercat català. Brooks, tecnologia i innovació Brooks-empresa americana creada el 1914 – és pionera en la utilització de mitges soles de etilè acetat de vinil (EVA ™), convertint-se en una de les primeres companyies de calçat atlètic a aplicar la tecnologia EVA. És per això que avui en dia encara és un estàndard de la indústria per altres marques del sector. Des de llavors la marca ha progressat en el mercat del running fins convertir-se en l’empresa número u en el mercat americà. El creixement de Brooks està basat en la tecnologia i la innovació. Des de 2008 és la primera empresa que va presentar una sola central completament biodegradable – BioMoGo-, i el 2010 va protagonitzar el llançament de DNA, el compost d’amortiment intel · ligent que s’adapta al tipus de corredor i al nivell d’impacte Participa a l’últim repte de l’any a Sant Cugat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.