89a JEAN BOUIN

0
389

Aquest dijous es va realitzar la presentació de la vuitanta-novena edició de la matinal Jean Bouin, 63è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – 30a Trofeus Escolars Generalitat de Catalunya, Gran Premi “Allianz”, organitzat per “Mundo Deportivo” que se celebrarà el proper 18 de novembre . Amb sortida a l’Avinguda Rius i Taulet, el festival atlètic començarà amb la cursa Open a les 9’00 hores, fins arribar a les curses internacionals masculina i femenina que es realitzaran conjuntament a les 13.15 hores.| En aquesta edició destaca la presència de grans figures de l’atletisme mundial com són la palentina Marta Domínguez, la tarragonina Natàlia Rodríguez, la keniana Leah Jerotich, el barceloní Carles Castillejo que participarà per primera vegada en la clàssica, el kenyà Bernard Kitur, i el guanyador de l’edició anterior, el maroquí Ilias Fifa. També cal destacar la participació d’atletes com Judit Pla, Gema Barrachina, Teresa Pulido, Àngel Mullera, Nacho Cáceres, Pol Guillén i Miguel Quesada, entre d’altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.