CLASSIFICACIÓ DE MEETINGS A L’AIRE LLIURE

0
528

El Meeting de Mataró en tercera posició
La Real Federación Española de Atletismo ha publicat la classificació de meetings celebrats a Espanya durant la temporada de 2.012. Aquesta classificació es realitza amb la mitjana dels punts aconseguits durant les tres últimes edicions. El Meeting de Madrid apareix en la primera posició i substitueix al Meeting Ciutat de Barcelona que ha encapçalat la classificació en les tres últimes edicions, però que no s’ha celebrat en aquesta temporada per la celebració del Campionat del Món Júnior.| El Meeting Ciutat de Mataró s’ha classificat en la tercera posició, la segona a la puntuació parcial de 2.012.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.