La trecacames-el món

0
434

Us volem presentar la trecacames-el món, una cursa de muntanya solidària organitzada pel club de trail elmonadventure.com i la botiga El Món i que tindrà lloc el diumenge 2 de desembre de 2012.| Per a l’esdeveniment comptem amb la col.laboració de l’Associació d’amics d’en Jordi Vinardell i Editorial Alpina, l’ajuda de molts voluntaris i el patrocini de nombroses marques. Es tracta d’una prova de 15 km. a l’abast de tothom, que transcorre sobretot per camins de terra i que serveix d’entrenament tant per a la gent de muntanya com per als que preparen la temporada de mitjes maratons i maratons, especialment de cara a La Mitja de Granollers. Aquesta cursa, però, té una vessant molt més que esportiva: també és solidària. Enguany, de la mà de l’Associació Amics d’en Jordi Vinardell, lluitarem pel Marcel, un nen de set anys que pateix càncer i al qual destinarem part dels ingressos de la cursa (tots els possibles), a més de 3 euros garantits de cada inscripció. I és que, quin millor motiu que córrer per la vida? Més informació i inscripcions a la pàgina web www.elmonadventure.es En definitiva, descobreix una bona cursa de muntanya, amb una bossa del corredor molt interessant, sorteig de productes entre tots els participants i premis als tres primers classificats de cada categoria. Vine a la Trecacames – El Món

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.