La trecacames-el món

0
344

Us volem presentar la trecacames-el món, una cursa de muntanya solidària organitzada pel club de trail elmonadventure.com i la botiga El Món i que tindrà lloc el diumenge 2 de desembre de 2012.| Per a l’esdeveniment comptem amb la col.laboració de l’Associació d’amics d’en Jordi Vinardell i Editorial Alpina, l’ajuda de molts voluntaris i el patrocini de nombroses marques. Es tracta d’una prova de 15 km. a l’abast de tothom, que transcorre sobretot per camins de terra i que serveix d’entrenament tant per a la gent de muntanya com per als que preparen la temporada de mitjes maratons i maratons, especialment de cara a La Mitja de Granollers. Aquesta cursa, però, té una vessant molt més que esportiva: també és solidària. Enguany, de la mà de l’Associació Amics d’en Jordi Vinardell, lluitarem pel Marcel, un nen de set anys que pateix càncer i al qual destinarem part dels ingressos de la cursa (tots els possibles), a més de 3 euros garantits de cada inscripció. I és que, quin millor motiu que córrer per la vida? Més informació i inscripcions a la pàgina web www.elmonadventure.es En definitiva, descobreix una bona cursa de muntanya, amb una bossa del corredor molt interessant, sorteig de productes entre tots els participants i premis als tres primers classificats de cada categoria. Vine a la Trecacames – El Món

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.