Només queden 100 dorsals

0
454

Ja només queden 100 dorsals per la 1a Cursa popular de 5kms a Sant Feliu de Llobregat
La Sansi de Sant Feliu de Llobregat del proper diumenge dia 11, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l’ajuntament, compta ja amb 1.150 inscrits i a hores d’ara queden disponibles els últims 100 dorsals.| Serà una cursa popular de 5 quilòmetres per un circuit urbà, amb sortida davant del pavelló d’esports Andrey Xepkin i acabarà dintre de la pista d’atletisme, els participants rebran una motxilla plena d’obsequis d’espònsors com Coca Cola, Henkel, Powerade, Chupachups, Aneto… Les curses començaran a les 10h amb les proves dels més petits, i la prova absoluta a les 11h. Les ultimes inscripcions a la cursa es poden fer a la web www.lasansisantfeliu.com, on a més, trobareu tota la informació necessària. Més informació: santfeliu@lasansi.com www.lasansi.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.