Només queden 100 dorsals

0
561

Ja només queden 100 dorsals per la 1a Cursa popular de 5kms a Sant Feliu de Llobregat
La Sansi de Sant Feliu de Llobregat del proper diumenge dia 11, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l’ajuntament, compta ja amb 1.150 inscrits i a hores d’ara queden disponibles els últims 100 dorsals.| Serà una cursa popular de 5 quilòmetres per un circuit urbà, amb sortida davant del pavelló d’esports Andrey Xepkin i acabarà dintre de la pista d’atletisme, els participants rebran una motxilla plena d’obsequis d’espònsors com Coca Cola, Henkel, Powerade, Chupachups, Aneto… Les curses començaran a les 10h amb les proves dels més petits, i la prova absoluta a les 11h. Les ultimes inscripcions a la cursa es poden fer a la web www.lasansisantfeliu.com, on a més, trobareu tota la informació necessària. Més informació: santfeliu@lasansi.com www.lasansi.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.