El bon temps acompanya la Pujada i Baixada a Guanta 2012

0
471

Un total de 650 corredors i corredores es van aplegar en la 27a edició de la Cursa La regidoria d’esports de l’ajuntament i el Club Atlètic Sentmenat van preparar la tradicional “Pujada i Baixada a Guanta” el passat diumenge 4 de novembre, prova que arribava enguany a la 27a edició.| Tot i alguns moments d’una pluja fina, el dia invitava a practicar l’atletisme i per això uns 650 atletes no es van voler perdre aquesta cursa que passa pels magnífics entorns de Sentmenat. El podi d’honor va ser el mateix de l’any anterior en categoria masculina: Jaume Domingo Soler (42′ 15″) i Raimon Barbany Merino (48′ 21″) com a primers classificats de la general i local. En categoria femenina va arribar primera Elena Hidalgo Valls (50′ 14″) i la primera local va ser Helena de Pablo Arroyo (59′ 26″). Per equips, un any més s’han emportat el premi el California Sports pel que fa als homes i el Viladecavalls en dones. Com ja es va anunciar, part de la recaptació anirà destinada a tasques solidàries de Creu Roja Sentmenat, a la qual agraïm la seva habitual col·laboració així com també a Protecció Civil de Sentmenat, patrocinadors i els atletes que ens heu acompanyat en aquesta nova edició de la Pujada i Baixada a Guanta. Des de l’organització de la Cursa, es vol agrair a tots els voluntaris que any rere anys col·laboren en l’organització i que fan possible que tot estigui a punt aquest dia.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.