REVISTA MARATHON. Sumari DEL NÚMERO 321 de Novembre del 2012.

0
444

Com ja és costum, comencem amb tres grans reportatges:
1) GRAN ÈXIT DE LA PRIMERA EDICIÓ DEL CORREBARRI: Més de 3.000 participants en aquesta lluita esportiva entre districtes de Barcelona.
2) COMENTARIS PREVIS: Les novetats de les properes competicions: Cursa de 10 Km RACC al Circuit de Montmeló, Cursa de 10 km Barri de Sant Antoni i Mitja Marató de Terrassa amb la seva cursa petita 5 Km Santi Centelles. Tota la informació actualitzada i subministrada pels mateixos organitzadors.
3) MARATÓ DEL MEDITERRANI: La festa del running va sumar 5.500 inscrits entre les tres proves.| A continuació, una pila de cròniques de proves: la Cursa de Dona va emplenar els carrers de Barcelona; Cursa de 10 Km Tarragona 2017; Mitja Marató de Roda de Ter; Mitja Marató de Mollerussa; Mitja Marató de Muntanya, a Santa Coloma de Gramenet; Primera cursa de 10 km Ciutat de Berga; Mitja Marató de Collserola; nova edició dels 100 Km en Pista de Terrassa; Marxa per la Pau, a Badalona; Cursa Penya Blaugrana, a Santpedor, i la Cursa Popular Ciutat de Cornellà. També, com a homenatge, dues planes a la tràgica mort de Teresa Farriol en la darrera Cavalls del Vent. A les pàgines centrals, com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars de finals NOVEMBRE i totes les de DESEMBRE. Hi trobareu les dades bàsiques de cada competició amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per fer la vostra inscripció o demanar informació de cada prova. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista, US PODEU FER SUBSCRIPTORS A TRAVÉS DE LA WEB: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.