EXIT DELS CATALANS DEL PRINCIPAT ALS 50KM i 100 KM DU SPIRIDON CATALAN

0
443

Sant Esteve, França.
Com ja és tradicional de cada any molts dels aficionats als 100km esperen participar en aquesta prova disputada a la població francesa de Sant Esteve del Rosselló, a la Catalunya Nord, per tancar l’any d’aquest tipus de curses. Només quedarà per disputar al desembre els 100km de Le Pontet, a prop d’Avinyó.| Haches 2012 un grup d’atletes provinent del Principat s’hi ha acostat i en aquesta ocasió han tingut molts bons resultats: en els 50km, Pedro Ligero ha estat segon de la general amb 3:45:30 i Pilar Sanchez Xufré, que s’estrenava en la distància, ha fet també un segon lloc en la general i un primer lloc a la categoria senior, mentre que Joan Pere Gironès ha estat segon en categoria V1 també en la seva estrena en la distància; en els 100 km, Paris Canals ha fet un segon lloc en categoria V1 i cinquè lloc de la general, completant la seva 59a cursa de 100km. Com a fet a destacar en aquesta edició cal dir que el primer de la general no va ser un home sinó una fèmina, l’alemanya Nicole Benning amb una marca de 8:15:49. Està clar que en la ultradistància les diferències entre homes i dones es redueixen.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.