EXIT DELS CATALANS DEL PRINCIPAT ALS 50KM i 100 KM DU SPIRIDON CATALAN

0
580

Sant Esteve, França.
Com ja és tradicional de cada any molts dels aficionats als 100km esperen participar en aquesta prova disputada a la població francesa de Sant Esteve del Rosselló, a la Catalunya Nord, per tancar l’any d’aquest tipus de curses. Només quedarà per disputar al desembre els 100km de Le Pontet, a prop d’Avinyó.| Haches 2012 un grup d’atletes provinent del Principat s’hi ha acostat i en aquesta ocasió han tingut molts bons resultats: en els 50km, Pedro Ligero ha estat segon de la general amb 3:45:30 i Pilar Sanchez Xufré, que s’estrenava en la distància, ha fet també un segon lloc en la general i un primer lloc a la categoria senior, mentre que Joan Pere Gironès ha estat segon en categoria V1 també en la seva estrena en la distància; en els 100 km, Paris Canals ha fet un segon lloc en categoria V1 i cinquè lloc de la general, completant la seva 59a cursa de 100km. Com a fet a destacar en aquesta edició cal dir que el primer de la general no va ser un home sinó una fèmina, l’alemanya Nicole Benning amb una marca de 8:15:49. Està clar que en la ultradistància les diferències entre homes i dones es redueixen.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.