A punt la 27a edició de la Pujada i Baixada a Guanta

0
480

El proper diumenge dia 4 de novembre, atletes vinguts de tot Catalunya participaran de la 27a edició de la ja tradicional cursa de Guanta, organitzada com cada any per la Regidoria d’Esports i el Club Atlètic Sentmenat. Una vegada més, la competició comptarà amb la contribució desinteressada d’entitats i organitzacions de tota mena, així com també amb el suport econòmic dels comerços i empreses del poble i amb la tasca logística i preventiva de la Creu Roja, Protecció Civil , la Policia Local i tota la resta de personal voluntari.| En aquesta edició, al ser una cursa solidària, un percentatge de les inscripcions anirà destinat a tasques solidàries de Creu Roja Sentmenat, i aquesta mateixa entitat muntarà un estand a la plaça de la Vila per tal de recollir fons per a la compra d’aliments per a les famílies més necessitades de Sentmenat. Per motius organitzatius, enguany, no es faran les curses infantils coincidint amb la pujada a Guanta. Des de l’Ajuntament de Sentmenat es convida a tothom a participar d’aquesta gran jornada festiva que és la cursa de Guanta per tal de seguir potenciant la seva consolidació com un esdeveniment esportiu provincial de primer ordre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.