Ja només queden 300 dorsals per la 1a Cursa popular de 5kms a Sant Feliu de Llobregat

0
459

La Sansi de Sant Feliu de Llobregat del proper 11 de novembre, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i ajuntament, compta ja amb centenars de corredors populars inscrits i a hores d’ara queden disponibles els últims 300 dorsals. Serà una cursa popular de 5 quilòmetres per un circuit urbà, que començarà davant del pavelló d’esports Andrey Xepkin i acabarà a la pista d’atletisme, i pel fet de participar-hi l’organització obsequiarà als arribats a meta amb una motxilla plena d’obsequis d’espònsors com Coca Cola, Henkel, Powerade, Chupachups, Aneto…| Les curses començaran a les 10h amb les proves dels més petits, i la prova absoluta a les 11h. Les ultimes inscripcions a la cursa es poden fer a la web www.lasansisantfeliu.com, on a més, s’hi pot trobar tota la informació necessària. Desprès de Bellaterra, aquesta es la 2ª cursa del gran premi “La Sansi 5k” on tots els atletes puntuaran a les següents curses de 5km, amb premis pels millors, informació a www.lasansi.com 11/11/12 la Sansi de St. Feliu de Llobregat (Inscripcions obertes) 23/12/12 La Sansi de Viladecans (Inscripcions obertes) 26/12/12 Sant Silvestre del Masnou (obrirem inscripcions el 02/11/12)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.