Ja només queden 300 dorsals per la 1a Cursa popular de 5kms a Sant Feliu de Llobregat

0
372

La Sansi de Sant Feliu de Llobregat del proper 11 de novembre, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i ajuntament, compta ja amb centenars de corredors populars inscrits i a hores d’ara queden disponibles els últims 300 dorsals. Serà una cursa popular de 5 quilòmetres per un circuit urbà, que començarà davant del pavelló d’esports Andrey Xepkin i acabarà a la pista d’atletisme, i pel fet de participar-hi l’organització obsequiarà als arribats a meta amb una motxilla plena d’obsequis d’espònsors com Coca Cola, Henkel, Powerade, Chupachups, Aneto…| Les curses començaran a les 10h amb les proves dels més petits, i la prova absoluta a les 11h. Les ultimes inscripcions a la cursa es poden fer a la web www.lasansisantfeliu.com, on a més, s’hi pot trobar tota la informació necessària. Desprès de Bellaterra, aquesta es la 2ª cursa del gran premi “La Sansi 5k” on tots els atletes puntuaran a les següents curses de 5km, amb premis pels millors, informació a www.lasansi.com 11/11/12 la Sansi de St. Feliu de Llobregat (Inscripcions obertes) 23/12/12 La Sansi de Viladecans (Inscripcions obertes) 26/12/12 Sant Silvestre del Masnou (obrirem inscripcions el 02/11/12)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.