POL GUILLEN ACONSEGUEIX SUMAR LA SEVA 5ena VICTÒRIA en els 10KMS URBANS DE MANRESA

0
517

De nou els carrers de Manresa han viscut aquest diumenge moments de festa esportiva amb la disputa dels 9ens 10KMS URBANS DE MANRESA. Fins a 978 atletes inscrits havien confiat de nou en aquest esdeveniment esportiu organitzat per Club Atlètic Manresa. Finalment han estat 862 els atletes que avui han desafiat el fred i el vent que ha acompanyat la matinal. Els principals carrers de la ciutat s’han omplert de nou d’atletes corrent i d’amics i familiars animant-los. L’atleta navarclí POL GUILLEN (FC Barcelona) que sortia de favorit a la victòria -degut a ser l’atleta que acumulava mes victòries en al cursa (2006/2007/2008/2009), ha confirmat aquest privilegi, imposant-se amb un temps de 31’15”, avantatjant en 13 segons al seu company de club, el santvicentí ROGER CAMPOY (FC Barcelona) que ha entrat segon amb 31’28”. Ha ocupat el tercer esglaó del podi l’atleta santfeliuenc de l’Avinent CA Manresa JUST SOCIATS amb 31’39”. En l’apartat femení, l’atleta RAQUEL PARRADO (CA St Vicenç Horts) -actual campiona catalana de la distància- s’ha imposat amb 37’53”. A deu segons ha arribat la joanenca MERITXELL SOLER (Avinent CA Manresa) amb 38’03”, i tercera ha estat la manresana ALBA GALLARDO amb 39’14”. | En la 6ena Cursa Urbana de Promoció, amb 92 joves corredors classificats dels 104 inscrits, els guanyadors absoluts han estat l’infantil POL VILA (Avinent CA Manresa) amb un temps final de 1’47″1 en categoria femenina, i IRINA BELMONTE (CA Sant Boi) amb 2’06″1 en l’apartat femení. L’organització valora molt positivament l’alta participació, així com ha quedat molt satisfeta de com s’ha desenvolupat la competició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.