Miguel Quesada i Laura Gòmez guanyen la 1a edició de edició de la Cursa Solidària del Tibidabo

0
503


El passat dissabte dia 27 d’octubre a les 10h es donava el tret de sortida de quelcom més que una cursa atlètica per els fantàstics paratges del Parc de Collserola. Més de 250 corredors, sortien a còrrer i bategar per a tots els infants amb cardiopaties congènites de naixement; ja que la cursa era el primer de tots els actes enmarcats dins la festa anual de l’aacic que es desenvolupa cada any al parc d’atraccions del tibidabo. | Una de les particularitats era que tots els corredors lluïen el dorsal 1 a la seva samarreta – dorsal, deixant molt clar la rellevància i la vital importància de la solidaritat de cadascun d’ells envers la captació de fons i difussió de l’entitat. L’organització de la cursa a càrrec de la AEsportiva Sant Silvestre de Sabadell refermava el vincle de l’aacic i la cursa de cap d’any de Sabadell enguany anomenada: la nostra, ja que a la seva primera edició l’any passat va nèixer el projecte esportiu- solidàri batego per tu, on atletes, triatletes i ultrafondistes d’elit s’han involucrat desinteressadament per difondre i recaptar fons per l’aacic. Mostra d’això en són el fet que a la línea de sortida s’apleguessin atletes com Reyes Estèvez , Miguel Quesada; Teo Edo, Albert Medrano, Xènia Lòpez , Laura Gomez, Louise Brown, els germans Teres… Tots ells pagant la seva inscripció i lluint la particular samarreta dorsal amb l’1. En l’aspecte esportiu un recorregut de 6’3km espectacular , cobert per més de 40 voluntaris oferia un tastet ideal de trailrun autèntic amb uns 230m de desnivell acumulat, un recorregut obert a tots i totes els acostumats a còrrer en asfalt i fora d’ell. La la victòria clara i contundent en categoria masculina fou per Miguel Quesada, corrent en un terreny gens adequat a les seves característiques ( trialeres i pujades ben fortes amb escales i tot); en categoria femenina la triatleta internacional junior Laura Gòmez, s’imposava amb comoditat arribant 26a absoluta tot i trobar-se en al 1a setmana d’entrenament de la temporada. Destacar-ne la implicació total i absoluta del Parc d’Atraccions on tots els corredors tenien l’entrada gratuïta, l’implicació del grup Europastry oferint un avituallament infinit al final de la cursa, i l’inestimable col·laboració de l’omnipresent Cocacola. Les principals marques del sector com Compressport, Buff, Taymory, Jaked i Xococrep es varen sumar i abocar vers l’esdeveniment, sumant esforços vers la proposta que davant de l’excel·lent resposta repetirà l’any que ve. A tall ràpid i curt, destacar que degut a la gestió dels inexistents recursos per a promoció, la difussió de la cursa ha estat només via xarxes socials i boca orella, amb només dues setmanes d’inscripcions. L’equip d’accic i de l’AE vol agrair efusivament l’infinit suport que suposa per a tots la resposta de totes les marques implicades, de tots els corredors i de tots els voluntaris. El proper repte: la cursa solidària infantil enmarcada dins els actes de la nostra; la cursa de cap d’any de Sabadell!!! AE Sant Silvestre de Sabadell

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.