15.000 dones corren i ballen contra el càncer de mama a Barcelona

0
394

– 15.000 dones participants en la Cursa de la Dona 2012 han omplert els carrers de Barcelona com a símbol d’esperança i solidaritat en aquesta malaltia
– Més de 500 corredores, també han recolzat la causa ballant en un flashmob organitzat per l’aecc Catalunya contra el Càncer de Barcelona Aquest diumenge 28 d’octubre, entre les 10 h i les 12 h, ha tingut lloc la Cursa de la Dona 2012 a Barcelona. La cursa ha reunit a 15.000 dones que han omplert els carrers de Barcelona corrent per una mateixa causa, la lluita contra el càncer de mama. | Un any més, la convocatòria de la cursa ha estat un èxit, i 25 dies abans de tenir lloc l’esdeveniment ja s’havia arribat al màxim nombre d’inscripcions (15.000). La cursa s’ha iniciat a les 10 hores a l’Avinguda de Maria Cristina i, després d’un recorregut de 6 km pels principals carrers de Barcelona, les participants han finalitzat la carrera en el mateix punt de sortida. Les guanyadores han estat Lídia Rodríguez en primera posició; Anna Bové en segon lloc, Mari Carmen González en tercer lloc, i en quart lloc María Vasco. Un cop finalitzada la cursa, més de 500 dones han participat en el flashmob que organitzat l’aecc Catalunya contra el Càncer de Barcelona per recolzar la lluita contra el càncer de mama. La coreografia del ball ha estat a càrrec de la Fundació DIR. Es tracta d’un flashmob on les participants han ballat una dinàmica i atractiva coreografia. Tot seguit, s’ha procedit al lliurament d’un xec de 50.000 euros a la Sra. Àngela Sánchez, Gerent de l’aecc Catalunya contra el Càncer de Barcelona. Des del 2004, la Cursa de la Dona ha atorgat un total de 370.000 euros a l’aecc, a nivell estatal, que s’han destinat als programes de lluita contra el càncer de mama que ofereix l’associació a tot Espanya. Durant la jornada, centenars de persones s’han apropat a la carpa informativa que l’aecc ha ubicat al costat de la Font Màgica, i on els voluntaris de l’associació han ofert consells sobre la prevenció del càncer de mama i recursos per a les dones afectades de la mà de diferents professionals (oncòlegs, psicòlegs, treballadors socials…). Sobre l’aecc L’aecc és una entitat social privada, sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública. Té representació en més de 2.000 localitats, suma més de 15.000 voluntaris actius amb el propòsit de lluitar contra el càncer en totes les seves modalitats i més de 147.000 socis. El treball de l’aecc es desenvolupa sota una filosofia de col·laboració i recolzament mutu amb les autoritats sanitàries, les institucions científiques i aquelles altres entitats que persegueixen una finalitat anàloga al de l’Associació. Tot plegat sota els principis d’ajuda, unitat, tranparència, professionalitat, independància i dinamisme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.