Més de 2.500 corredors participen a El Tast de la Mitja

0
410

Aquest dissabte, El Tast de la Mitja
Més de 2.500 corredors participaran aquest dissabte a El Tast de la Mitja, una nova cursa organitzada per L’Associació Esportiva La Mitja, pensada per a tots aquells qui s’estan preparant per córrer la Mitja Marató. En aquesta primera edició hi participarà l’atleta José Ríos, de la Roca del Vallès, amb la millor marca espanyola de Marató (2 h 07 minuts). El recorregut anirà des de la Garriga a Granollers, passant per Les Franqueses i per Canovelles, amb una distància total de 10 km. | Sortida: 10.30 h (l’avinguda Mil·lenari de Catalunya cantonada amb Jacint Verdaguer de la Garriga)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.