COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS

0
427

Aquest cap de setmana s’inicia la temporada catalana de cros 2012-2013 amb la celebració el diumenge 28 d’octubre del Cros d’Olot , que aquesta any arriba a la dissetena edició. El calendari català de camp a través està ple de bones ofertes atlètiques amb prop d’una trentena de festivals atlètics distribuïts per tot el territori català. La temporada té com a culminació, en l’àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs que se celebrarà el proper 27 de gener a Mataró. El Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs aquesta temporada es disputarà a Vic el 20 de gener, i el Campionat de Catalunya Individual i Clubs de Veterans se celebrarà el proper 3 de febrer a Ventalló.| Com sempre els campionats autonòmics serveixen també per a confeccionar els equips d’atletes atletes i els clubs que participaran als diferents Campionats d’Espanya de cros. A nivell estatal, hem de destacar el Campionat d’Espanya de Cros, que es realitzarà el proper 10 de març encara amb seu per designar, i el Campionat d’Espanya de Cros per Clubs que se celebrarà el 24 de febrer amb seu també per designar. A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat d’Europa que es realitzarà a Budapest (Hongria) el proper 9 de desembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.